KULL C

BH RL1 RL2 Annabelle av Dalsrud X GS Ranch Geronimo OFTDs DNA-VP
Født: 10/11-2017
9 valper: 5 tisper og 4 hanner

Tenro – Chief av Dalsrud

BH-VT RL1 RL2 Contra av Dalsrud
B/C – 0 – Rygg U.A. – Øyelyst fri Jan 19
Cinnamon av Dalsrud
B/B – 1 -Øyelyst fri Jan 18 
Co av Dalsrud
A – 1 – Øyelyst fri Jan 18
Celea av Dalsrud
B/B – 0 – Øyelyst fri Jan 18
Corona av Dalsrud
B/C – 0 – Øyelyst fri Jan 18
Conan av Dalsrud
? – ? – Øyelyst fri Jan 18
Cross av Dalsrud
A – 1 – Øyelyst fri April 2019
Corny av Dalsrud (Bor i Tyskland)
C1 – 1 – Øyelyst fri Jan 18
RL1 RL2 Chief av Dalsrud
A – 0 – Øyelyst fri Jan 18 – Gjennomført MH m/2 på skudd

Dessverre ble denne kombinasjonen veldig feil, og avkom har fått dårlige hd og ad-resultater, samt at to av dem nå i juni 2020 har hatt epileptiske anfall. Jeg kommer ikke til å avle på disse linjene igjen.

Rope er en utrolig snill og flott hannhund som er importert fra Canada. Han kommer fra en oppdretter som driver aktivt med gjeting, og hans eier i Tyskland gjør også dette. Han blir konkurrert i ASCA gjeting.
Jeg velger å parre Bella med Rope for å få inn mer motor og driv. Ønskelig er det jo også å beholde rasen sine gjeterinstinkter. Begge hunder er veldig positive og funker godt i lag med andre hunder og mennesker. Da Bella har et feilstilt øyehår (fri for alt annet) forsikret jeg meg med øyelyser om jeg fortsatt kunne bruke henne i avl, og hans svar var at så lenge hannhund er fri så går det veldig greit. Jeg har sjekket linjene bakover også. Begge foreldrene til Bella er øyelyst fri, Gira senest i 2016. Begge foreldrene til Rope ble øyelyst fri senest i 2017.

Bella er fra mitt A-kull, der det kom 8 valper. Alle er hd/ad-røntget, 7 av 8 er fri på HD – siste har C (uten forkalkninger), mens alle er fri på albuer. Tilbakemeldingene fra valpekjøpere har bare vært positive. Arielle og Alfred har bl.a. bestått ferdselprøven. Bella gikk en flott MH med 1 på skudd, der dommer oppfordret til avl. Bella er også røntget på rygg uten anmerkninger. Hun er dna-testet fri på MDR1 og DM, mens hun er fri via foreldrene på hsf4, CEA og PRA. Rope er også fri på alt. Gira, moren til Bella, er også fri på HUU og IGS, så Bella er enten fri eller kun bærer på disse.

Bella blir trent i lydighet og rallylydighet. Hun har et utrolig godt gemytt og er en suveren familiehund.

Rope er rød bærer så det kan komme alle farger. Alle valper vil ha lang hale.